02.07.2023, 11:45

"Жорсткий контроль та пресинг": окупанти продовжують тероризувати місцеве населення на Луганщині

Иллюстративное фото / Открытый источник

Російські окупанти продовжують тероризувати місцеве населення на захоплених територіях Луганської області. Людей залякують, тримають у постійній напрузі, примушують до паспортизації.

На Луганщині російські окупанти продовжують примусову паспортизацію місцевого населення. На тих, хто відмовляється отримувати російський паспорт, чекає покарання, повідомляє Час Пік.

У мережі дедалі частіше з'являються повідомлення про те, як насправді відбувається "добровільна" паспортизація населення на тимчасово окупованій території Луганщини.

Якщо раніше за відмову від російського паспорта можна було отримати штраф, потрапити на "профілактичну бесіду" або бути позбавленим зарплати, то сьогодні можна потрапити "на підвал" або зовсім пропасти...

Як повідомляє Telegram-канал "]]>Перемога Новопсков]]>", в селі Новобіла в Новопсковському районі Луганської області окупанти розпочали "жорсткий контроль місцевого населення".

"Село Новобіла: орки - почали ходити по всіх будинках (до 10 чол. зі зброєю в руках), перевіряють у всіх паспорти! Патріоти, які не зрадили свою країну, і не робили собі кацапський паспорт - цих людей дуже пресують, деяких забирають та везуть у невідомому напрямку!

Майже в самому центрі: на перехресті доріг (біля магазину "ШИК") орки поставили блокпост (1 бмп).

Почався - жорсткий контроль місцевого населення", - повідомляють місцеві жителі.

Російські орки силою та погрозами змушують українців отримувати російські паспорти, а потім кремлівські пропагандисти показують у новинах, як "звільнені" українці вишиковуються у величезні черги за паспортом РФ.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк