02.07.2023, 22:46

"Чекають та хочуть Україну": сепаратисти розвели в мережі "дебати" через паспортизацію у Рубіжному

паспорт рф

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області населення не поспішає отримувати російські паспорти, що дуже дратує проросійських користувачів мережі.

Про це свідчать "дебати", які спалахують у проросійських чатах, передає Час Пік з посиланням на Telegram-канал "]]>Донбас Оперативний]]>".

"У кого не спитаю, чи отримали вони російський паспорт, усі відповідають - ні... Жоден з моїх знайомих не має російського паспорта", - стверджує користувач мережі.

У зв'язку з таким твердженням, проросійськи налаштовані користувачі мережі самі визнають, що жителі Рубіжного чекають на повернення України.

"Якщо вони в Росії і досі з українськими паспортами, то висновок один - чекають та хочуть Україну", - пишуть учасники "дебатів".

При цьому подібні користувачі мережі вдаються до погроз, нібито рубіжани будуть депортовані з власних будинків у разі, якщо не отримають російські паспорти.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: З відучора до Лисичанська не пропускають чоловіків, - соцмережі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк