03.07.2023, 18:47

У мережі показали, як зараз виглядає міст, який з'єднував Лисичанськ та Сєвєродонецьк (відео)

пролетарский мост

Пролетарський міст, який раніше з'єднував Лисичанськ та Сєвєродонецьк, викликав у минулому багато дискусій. Нарешті об'єкт дочекався ремонту, але ремонт так і не було завершено через російське вторгнення.

Наразі міст зруйнований повністю, про що свідчить відео з місця, передає Час Пік з посиланням на Telegram-канал "]]>ТРИБУН | СХІД]]>".

Від мосту залишилися лише опори, деякі плити впали. Проїхати чи пройти не представляється можливим. Весь міст зрешечено обстрілами. Іржавий металобрухт біля річки ніхто не прибирає, також на березі розрито траншеї.

Також у кадр потрапила стела "Лисичанськ". Видно, що "прилітало" і по ній. Інтенсивністю обстрілів можна лише жахатися.

Примітно, що автори відео, очевидно, не місцеві, а чергові залітні росіяни, які приїхали в ними ж зруйновані міста на "екскурсію". Вони навіть не знають, як називається річка, міст через яку знищили. Втім, чи була їм якась справа до захоплених населених пунктів та людей, чиї життя вони зламали?

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Повно мишей": Як жителі Лисичанська справляються з навалою гризунів - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк