04.07.2023, 20:35

"Ухилення від сплати понад 5 млн грн податків": Повідомлено про підозру колишньому генеральному директору "футбольного клубу "Зоря"

Марина Гончар | Всі новини автора
колаборант

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури повідомлено про підозру ексгенеральному директору луганського "футбольного клубу "Зоря" в умисному ухиленні від сплати податків.

Про це сьогодні повідомили в пресслужбі Луганської обласної прокуратури, передає Час Пік.

За даними слідства, у 2019 році фігурант здійснив заниження податкових зобов’язань футбольного клубу "Зоря" на суму понад 5 млн грн.

За його вказівкою у податковій звітності було відображено витрати на послуги з пошуку та укладення контрактів з двома гравцями, які фактично не було надано.

За протиправні дії правопорушнику загрожує штраф від десяти тисяч до п’ятнадцяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Виносять із будинків усе повністю": У мережі з'явилися свіжі новини з окупованої Кремінної

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк