04.07.2023, 20:12

"Виносять із будинків усе повністю": У мережі з'явилися свіжі новини з окупованої Кремінної

Марина Гончар | Всі новини автора
кременная

У тимчасово окупованій Кремінній Луганської області, як і у всіх містах регіону, відбуваються масові крадіжки та пограбування майна у мирних людей. За свідченнями місцевих жителів, росіяни не тільки виносять усі цінності з будинків, а й здійснюють акти вандалізму, псуючи речі, які забрати із собою не вдається.

Про це повідомляють у місцевих чатах, передає Час Пік.

Один із мешканців вулиці Лозова (колишня Сергія Лазо - прим. ред.) розповів, що окупанти винесли абсолютно все з будинків у цьому районі, а те, що не змогли забрати - пошкодили. Крім цього, господарям не дозволяли повертатися до своїх будинків доти, доки не було повністю винесено все майно. Ось він - "руський мир" та обіцяне "звільнення" від "зайвого" майна...

"Так, виносять з будинків все повністю, у нас на С. Лазо теж все винесли, абсолютно все, що не змогли винести щось понівечили, а господарів до своїх будинків не пропускали, пустили коли вже винесли все. Напевно командири ніяк не реагують що творять їх солдати", - йдеться у повідомленні.

Очевидно, що це далеко не поодинокі випадки, такі ситуації відбуваються у всіх районах "трикутника". Ось, наприклад, у тимчасово окупованому Лисичанську, з'явилася нова "фішка". Жителі міста повідомляють, що у багатоквартирних будинках "визволителі" чи місцеві мародери крадуть по одній туфлі... Як то кажуть, ні собі, ні людям...

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Обстановка так собі": Очевидці розповіли про відсутність грошей та населення в Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк