04.07.2023, 16:18

"Обстановка так собі": Очевидці розповіли про відсутність грошей та населення в Рубіжному

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Рубіжне

У тимчасово захопленому Рубіжному Луганської області окупанти виплачують недостатньо коштів, а "адміністрація" говорить, що грошей нібито немає.

Про це повідомляють користувачі мережі, повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал ]]>"ТРИБУН | СХІД"]]>.

За словами автора повідомлення, окупанти якщо виплачують цивільним щось, то значно менше, ніж має бути, також складна ситуація з медициною.

Також користувач мережі зреагував на твердження про те, що в Рубіжному "повно людей", про яке регулярно згадують прихильники "руського миру":

"Людей багато...А які там жителі? Пенсіонери та мародери-алкоголіки, а ще і влада місцева. Обстановка так собі", — йдеться у повідомленні.

Також повідомляється про те, що в місті багато російських військових, а "влада" нічого не виплачує місцевим жителям, говорячи, що коштів немає:

"Ніяких виплат не дають, в "адміністрації" сказали, що грошей немає. Правильно вище сказали: одні алкаші, маргінали та пенсіонери", — пишуть очевидці.

Нагадаємо, що в Рубіжному населення не поспішає отримувати російські паспорти, що дуже дратує проросійських користувачів мережі.

Крім того, ремонтні роботи у місті ніхто не проводить, грошей на те, щоб самостійно ремонтувати житло, населення не має. Люди фактично змушені виживати, жодної допомоги немає.

Тим часом "влада" у пропагандистських джерелах показує "щасливе" життя "звільненого" міста та влаштовує "свята". Зокрема нещодавно там провели так званий "випускний". На все місто знайшлося всього 25 випускників, яким окупанти влаштували "незабутнє" свято.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Поблизу Рубіжного російський військовий вбив літню жінку та дівчину, - соцмережі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк