01.07.2023, 17:53

Мешканцям Рубіжного замість ремонту пошкодженого житла пропонують "вірити та молитися"

рубежное

Літо пройде швидко, а ось до зими мешканці тимчасово окупованого Рубіжного не готові. Ремонтні роботи у місті ніхто не проводить, грошей на те, щоб самостійно ремонтувати житло, населення не має.

В одному із сепаратистських чатів розгорілася баталія щодо подальшого життя у Рубіжному, передає Час Пік з посиланням на Telegram-канал "]]>Донбас Оперативний]]>".

Багато хто не задоволений тим, що відбувається в місті. Люди фактично змушені виживати, жодної допомоги немає.

"Чекати там нічого, війна затягується на невизначений час. Через 2 місяці знову почнеться зима, у людей нічого не відлагоджено, вікон немає, дахи течуть. Списують свою бездіяльність на війну. Можна ж хоч дахи полагодити? Все заливає. Ремонтують все за гроші. Грошей немає, але ви платіть", - пише користувач мережі.

Подібні повідомлення одразу стикаються з критикою з боку проросійськи налаштованих громадян, які пропонують "набратися терпіння, вірити та молитися". Однак ці заклики вже мало кого влаштовують.

"Так можна говорити, коли є де пережити, перечекати все це... А якщо людям нема де жити? А ви: вірте, моліться", - коментують у мережі.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Як сьогодні виглядає "звільнений від життя" Сєвєродонецьк: Google Earth оновив супутникові знімки

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк