30.06.2023, 19:19

"Нова фішка визволителів": Жителі Лисичанська повідомляють про дивні крадіжки у багатоповерхівках міста

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Лісік

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області місцеві жителі повідомляють, що у багатоквартирних будинках "визволителі" чи місцеві мародери повиносили не тільки цінні речі та побутову техніку.

Про це повідомляють у регіональних пабліках, передає Час Пік.

За словами лисичан, з центру міста виїхали "гості" та залишили вибиті двері у пограбованих квартирах. У деяких домівках меблі залишилися на місті, але злодюжки поцупили по одному черевику.

Що пишуть місцеві з огляду на дану ситуацію:

"Квартира дочки в будинку 293. Так, дійсно виїхали. Двері розбиті, але меблі цілі. І найсмішніше із взуття залишили по одній туфлі",

"І в нас так зробили, залишили по одній туфлі... Що це в них за фішка, цікаво? ",

"Якось дивно!",

"Може в них дружини з однією ногою?",

"У нас і чоловіче взуття все по одному",

"Це називається ні собі, ні людям. Щоб якось напакостити. Не здивуюся, якщо на найближчий смітник відтягли", - пишуть жителі міста.

Як повідомлялось раніше, останні дні у Лисичанську дуже "гучні", однак з квартир місцеві не розуміють, куди й звідки летить.

За даними пресслужби МВС України підрозділи Сил оборони відбили російську атаку в Луганській області та закріпилися на нових позиціях.

На окупованій території Луганської області безправні й дорослі, й діти. Усі красиві обіцянки та слова окупантів про свободу та право самовираження - лише порожні промови. Насправді жителі окупованих територій - "вільні" раби, бо навіть сторінки дітей у соціальних мережах вчителі-колаборанти перевірятимуть на наявність екстремізму. 

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"Так уже давно не гуркотіло": Деталі прильоту у Привіллі

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк