30.06.2023, 16:19

"Схоже, ЗСУ активізувались": Жителі Лисичанська розповіли про "гучну" обстановку в місті

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Лисичанськ

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області стало "гучніше", почастішали прильоти, а місцеві чекають приходу ЗСУ.

Про це стало відомо з регіонального Telegram-каналу "]]>Сєвєродонецьк | Луганська область]]>", передає Час Пік.

Повідомляється, що останні дні в Лисичанську дуже "гучні", однак з квартир місцеві не розуміють, куди й звідки летить.

Раніше з'явилась інформація про приліт в район місцевого воєнкомату. Імовірно, є влучання у базу окупантів. Однак російські загарбники у пропагандистських джерелах рідко згадують про прильоти.

Також лисичани пишуть про те, що вони чекають приходу українських захисників. За їхніми словами, у місті стало набагато більше "трьохсотих", тобто поранених російських військовослужбовців:

"Трьохсотих в рази більше, ніж було, двохсотих не видно, мабуть, там, на місці, залишають гнити. Дуже шумно, багато автоматних черг. Ми чекаємо ЗСУ", — йдеться у повідомленні.

Раніше у мережі з'явились фото з наслідками прильотів в Лисичанськ. Окупанти скаржаться, що нібито військові ЗСУ обстріляли місто з РСЗВ HIMARS, ніхто з цивільних не постраждав.

Нагадаємо, що проблем в окупованому місті з кожним днем стає дедалі більше. Люди не бачать жодних відновлень міста та підготовки до опалювального сезону від місцевої "влади". До того ж почали приходити рахунки за "безкоштовний" газ.

Однак на тимчасово окупованих територіях Луганської області російські окупанти передчувають наближення ЗСУ. А місцеві жителі чекають повернення до України.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "І не чекайте!": Пасічник заявив, що мобільного інтернета на території "ЛНР" не буде

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк