30.06.2023, 08:21

"І не чекайте!": Пасічник заявив, що мобільного інтернета на території "ЛНР" не буде

мобильного интернета на территории "ЛНР" не будет

Мешканці окупованої території Луганщини можуть не розраховувати на швидке повернення мобільного інтернету. Ватажок "ЛНР" заявив, що вважає несвоєчасним повернення цієї послуги.

Мобільний інтернет на території "ЛНР" поки що не включають із міркувань безпеки. Про це так званий тимчасово виконуючий обов'язки голови "ЛНР" Леонід Пасічник заявив російським ЗМІ, передає Час Пік.

"Інтернет на даний момент, мається на увазі мобільний, ми так і не підключили. Команд включати інтернет я не давав. Виходячи з принципів дотримання безпеки, збереження життя мешканців нашої республіки, я вважаю поки що цей захід передчасним", - сказав він в ефірі пропагандистського телеканалу "Росія-24".

Пасічник вважає передчасним відновлення мобільного інтернету на території ЛНР. За його словами, мобільний інтернет може допомогти противнику в коригуванні ракетних ударів.

На думку ватажка "ЛНР", мешканці "республіки" мають достатньо джерел інформації, оскільки їм доступні місцеві та всі російські телеканали.

Нагадаємо, "Лугаком", який знаходиться під повним контролем влади окупантів, відключив усіх абонентів від мобільного інтернету ще в середині вересня 2022 року. Як пояснює сам оператор – "з метою забезпечення обороноздатності та державної безпеки" невизнаної республіки.

В середині квітня 2023 року мобільний інтернет знову підключили. Однак, у травні його знову виключили, коли ЗСУ почали завдавати прицільних точкових ударів по складах та місцях розташування оккупантів.

Схоже, мешканці окупованої Луганщини матимуть змогу користуватися інтернетом лише після деокупації. А поки що їм доступні лише "найправдивіші" російські зомбі-новини...

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк