30.06.2023, 16:56

"Так уже давно не гуркотіло": Деталі прильоту у Привіллі

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Луганська область

У тимчасово окупованому Привіллі Луганської області декілька днів тому був прильот, його деталі стали відомо тільки сьогодні.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал "]]>Донбас Оперативний]]>".

Зазначається, що приліт був декілька днів тому, 27 червня. Є декілька поранених.

"Поранило чоловіка та жінку, які були в себе на городі", — йдеться у повідомленні.

Також, за словами місцевих жителів, останній час поблизу лінії фронту гучно так, як вже давно не було.

Зауважимо, що наразі підтвердити чи спростувати цю інформацію неможливо. Час Пік продовжує стежити за ситуацією в регіоні.

Раніше повідомлялось, що в захопленому Привіллі росіяни посилили контррозвідувальний режим, намагаючись виявити серед місцевого населення інформаторів ЗСУ, а "за дзвінок рідним на підконтрольні України території арештовуватимуть".

Так звана "влада" намагається обірвати зв'язок між окупованими територіями та Україною. Раніше стало відомо, що мешканці окупованої території Луганщини можуть не розраховувати на швидке повернення мобільного інтернету. Ватажок "ЛНР" заявив, що вважає несвоєчасним повернення цієї послуги.

Нагадаємо, що Привілля знаходиться поблизу Лисичанська. Місцеві думають, що ЗСУ активізувались на цьому напрямку, тому що в місті стало "гучніше", почастішали прильоти, поранених росіян стає більше, а люди чекають приходу українських військових.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Космічні рахунки за газ, розруха та "прильоти": у мережі обговорюють обстановку в окупованому Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк