10.07.2023, 10:19

"Все дуже погано": місцеві жителі про ситуацію в окупованому Рубіжному

Луганская, война

Російські окупанти та місцеві колаборанти навперебій розповідають про те, як "налагоджується життя" у Рубіжному. Вони заявляють, що місто на порозі "великого відновлення". Розповіді тих, кому вдалося вирватися з окупації, далеко не такі райдужні та піднесені.

За словами очевидців, яким вдалося виїхати з окупованого Рубіжного, людям у місті жити неможливо, повідомляє Час Пік.

Незважаючи на те, що окупанти обіцяють відновити зруйноване місто й навіть, нібито, розроблено "генеральний план відновлення" Рубіжного, очевидці повідомляють про реальне життя в окупації. І розповіді місцевих жителів кардинально відрізняються від "красивих" сюжетів російських пропагандистів.

Відсутність роботи та засобів для існування, вічний голод та космічні ціни на продукти, інформаційний вакуум та великі проблеми зі зв'язком, нестача "гуманітарки" та жахлива якість продуктів у наборах, незаконне захоплення квартир російськими вояками та військова техніка у житлових кварталах... Це далеко не всі "принади" життя в "руському мирі"...

Самі рубежани, які втекли від "благ руського миру", зізнаються, що в Рубіжному "все дуже погано" і закликають не вірити тим, хто розповідає, що "місто оживає" та "люди масово повертаються"...

новости соцсетей

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк