10.07.2023, 18:54

"Ніхто нікому не потрібен": що відомо про поточну ситуацію в Рубіжному

рубежное

Обстановка у тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області важка. Люди не мають можливості навіть оперативно викликати "швидку", якщо знадобиться.

Про це повідомляє Telegram-канал "]]>Донбас Оперативний]]>" з посиланням на регіональні чати, передає Час Пік.

За словами користувачів мережі, у місті жодних робіт не проводиться, навіть не прибирає ніхто. Порядок подекуди наводять місцеві жителі самотужки біля своїх будинків. Мобільного зв'язку, та інтернету відповідно, у місті немає. Місцеві стверджують, що до кінця року зв'язок не з'явиться.

"Буває гучно. Найчастіше рано-вранці. Якщо потрібна допомога - біжиш через все місто в лікарню і просиш допомоги. Ніхто нікому не потрібен. У місті заборона продаж спиртного. Місцеві тупо виживають, дивляться на все зі зневірою. КТК та Зоря стоять розбитими і нічого не робиться", - розповідають у мережі.

При цьому, як зазначається, у Рубіжному вистачає прихильників "руського миру", які живуть серед руїн і дякують Росії за "звільнення".

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Звільнена від життя": У мережі показали, як виглядає одна з квартир Сєвєродонецька - відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк