12.07.2023, 08:20

"Сидять на валізах та чекають гарантій": На Луганщині колаборанти готуються до втечі в РФ

На Луганщине коллаборанты готовятся к бегству в РФ

Незважаючи на те, що окупанти та колаборанти заявляють, що на захоплені території "Росія прийшла назавжди", місцеві зрадники з тимчасово окупованих територій Луганської області не забувають підготувати собі "запасний аеродром" на території РФ.

Ті колаборанти, що "засвітилися", не сумніваються, що їм доведеться бігти й активно до цього готуються. Місцевим "почекунам" теж час замислитися, повідомляє Час Пік.

Як повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, колаборанти на Луганщині готуються до втечі в РФ.

"В контексті наступальної операції Сил оборони України осередок колаборантів на ТОТ Луганської області прагне отримати гарантії безпеки від вищого політичного керівництва рф у разі звільнення регіону від російсько-окупаційних військ.

Зокрема, мова йде про те, що кремль має намір створити умови для евакуації на територію рф та подальшої інтеграції в російське суспільно-політичне життя невеликої групи колаборантів з Луганщини
", - повідомляє ЦНС.

За наявними даними, з метою реалізації цих планів заплановано залучити орієнтовно від 10 до 15 осіб, які працюють у місцевій окупаційній адміністрації, до членства в політичній партії "Єдина Росія" та видачі відповідних партійних квитків.

Ось цій купці зрадників-"єдиноросів" обіцяють дати якісь гарантії. А решту "почекунів", яких зараз "по-повній" використовують російські пропагандисти у своїх сюжетах для новин, - просто кинуть...

Нагадаємо, поки триває деокупація Луганщини, у ЛОВА приймають пропозиції та зауваження щодо перейменування населених пунктів. Загалом на Луганщині рекомендовано змінити назви 38 населених пунктів.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк