14.07.2023, 11:51

Зіпсований відпочинок або, Як окупанти оздоровлюють в РФ дітей, вивезених з Луганщини

Иллюстративное фото / Открытый источник

Російські пропагандисти навперебій розповідають та показують, як діти, вивезені з прифронтових міст Луганщини, "круто" відпочивають у РФ. Про те, що для деяких дітей відпочинок може виявитися фатальним, вони звичайно ж мовчать.

З Біловодського району на Луганщині 90 дітей у добровільно-примусовому порядку було вивезено до дитячого табору "Зелена Республіка" до російського міста Новосибірськ. Пізніше стало відомо, що табір на 10 днів закрили на карантин через спалах захворюваності, повідомляє Час Пік.

Як пишуть російські ЗМІ, керівництво табору залишило в таємниці те, що сталося. Нібито офіційно оголошувати діагноз заборонено законом. Відомо, що одного з дітей із табору відвезли на швидкій допомозі.

Як повідомила росіянка, яку попросили забрати доньку з табору, у деяких дітей знайшли коросту, виявили симптоми ГРВІ, є ознаки ентеровірусу.

Російських дітей роздали батькам, які тепер займаються їхнім лікуванням. При цьому в таборі, яким гуляє вірус, продовжують залишатися діти з "ЛНР".

"Тотальна антисанітарія в закладі призвела до того, що на даний момент всі діти перебувають на карантині у зв'язку з поширенням інфекцій. Зв'язок з рідними суворо заборонено! За уривчастими відомостями стало відомо про те, що, як мінімум, кілька дітей перебувають у важкому стан у реанімації...

Зараз батьки вже котрий день безрезультатно намагаються домогтися зв'язку зі своїми дітьми. Але керівництво табору, фактично, перетворило неповнолітніх на своїх заручників! Їхня мета - приховати реальну ситуацію", - пише Telegram-канал "]]>Луганський партизан]]>".

Маленькі заручники великої війни...

Російські пропагандисти люблять розповідати, як українські діти від'їдаються, відпочивають та оздоровлюються на території РФ. І дуже не люблять говорити правду про те, як при "звільненні" позбавили цих дітей всього у сьогоденні, "нагородивши" сумнівним майбутнім...

лагерь "Зеленая Республика" в Новосибирске

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк