14.07.2023, 13:25

"Працює те, що вціліло": Лисогор розповів, яка ситуація зі спецтранспортом у Рубіжному

Марина Гончар | Всі новини автора
рубіжне

Окупанти не закуповують спецтранспорт у "звільнені" та зруйновані ними міста. Працює те, що вціліло після російської навали. Зокрема, у Рубіжному Луганської області наявні всього лише два автомобілі "швидкої" медичної допомоги, які продовжують працювати в умовах надзвичайної потреби.

Про це сьогодні повідомив керівник Луганської ОВА Артем Лисогор, передає Час Пік.

Ці два автомобілі призначені для надання медичної допомоги мешканцям міста та прилеглих селищ. Проте, через відсутність зв'язку, як у Рубіжному, так і в сусідніх містах, неможливо викликати їх у разі необхідності. Це створює серйозну загрозу для життя та здоров'я місцевих жителів, які в разі екстрених ситуацій повинні здійснювати власні заходи для отримання медичної допомоги.

З метою отримання невідкладної допомоги людям доводиться бігти до лікарні та благати про виїзд до хворого. Такі випадки свідчить про необхідність негайних заходів для забезпечення важливих служб, зокрема медичної допомоги, необхідним спеціалізованим транспортом.

Забезпечення життєвих потреб населення є відповідальністю окупаційних "адміністрацій", які тільки й вміють, що обіцяти. З усім тим, життя у тимчасово окупованому Рубіжному стає дедалі гірше. Жителі міста скаржаться, що обіцяного росіянами відновлення міста упродовж року вони так і не дочекалися.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Тепер ми йдемо до вас": Жителів окупованого Лисичанська заздалегідь попередили про "законне" вскриття квартир

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк