13.07.2023, 09:47

Життя в окупованому Рубіжному погіршується: Артем Лисогор розповів про ситуацію в місті

рубіжне

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області життя стає дедалі гірше. Жителі міста скаржаться, що обіцяного росіянами відновлення міста упродовж року вони так і не дочекалися.

Оперативну інформацію сьогодні оприлюднив керівник Луганської ОВА Артем Лисогор, передає Час Пік.

Місцеві мешканці стверджують, що життя в захопленому місті стає все важчим. Багато з тих, хто має можливість, переїжджають до прилеглих сіл, де є доступ до комунікацій та базових послуг.

Ситуацію погіршує постійне зростання цін на харчові продукти, що впливає на купівельну спроможність мешканців. Крім того, якість доступних продуктів залишається максимально низькою. У зв'язку з цим, людям дешевше виходить їздити у Старобільськ, щоб придбати необхідні продукти та речі першої потреби.

Нещодавно окупаційна "влада" припинила видачу перепусток для в'їзду в Рубіжне, що ще більше ускладнює ситуацію для місцевих жителів. Їх зупиняють на блокпості та просто направляють до сусіднього Сєвєродонецька.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово окупованому Рубіжному продовжує процвітати мародерство, а мешканці міста скаржаться на бездіяльність так званої "влади".

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Залишились одиниці": З Рубіжного вивезли майже всіх дітей - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк