11.07.2023, 13:45

"Вони вже нікого не бояться": Очевидці розповіли про постійні пограбування в Рубіжному

Альона Тихоненко | Всі новини автора
мародерство

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області продовжує процвітати мародерство. Мешканці міста скаржаться на бездіяльність так званої "влади".

Про це пишуть місцеві жителі, повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал]]> "Rubezhnoe".]]>

Люди не довіряють окупаційній владі, тому що її представники не роблять нічого, щоб припинити мародерство. Оскільки злочинці розуміють, що їм нічого не загрожує, то спокійно продовжують грабувати квартири:

"Якщо  в місті наводить безлад сам хортив, то вже не варто дивуватись, чому можуть розтягнути. Адже в місті не ведеться ніяка робота з мародерами, вони вже нікого не бояться, навіть вдень лазять по квартирах і домах", — пишуть у мережі.

Зазначається, що з будинків виносять усе, що захочуть. Окрім того, туди заселяють російських військовослужбовців:

"У приватному секторі виносять усе, що можна, а там же знаходяться і живуть в наших домах солдати", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що в Рубіжному жити стає дедалі страшніше. Сміття з міста не вивозиться, там повно щурів та мишей, а також багато людей, тому що приїхало багато росіян з РФ. 

Тим часом окупанти годують людей новими обіцянками та говорять про роботу над "генеральним планом відновлення" Рубіжного. Щоправда, слова загарбників лишаються на папері, а роботи не розпочинаються.

Пропонуємо до перегляду:

Дивіться прем'єру четвертого епізоду анімаційного серіалу "Хробаки", який присвячено річниці визволення острова Зміїний, а також іншим вдалим “перегрупуванням”, “передислокаціям” та “жестам доброї волі” російських загарбників.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Ніхто нікому не потрібен": що відомо про поточну ситуацію в Рубіжному

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк