15.07.2023, 19:55

Не забули про "військторг": у мережі показали нові фото з Лисичанська

лисичанск

Попри заяви росіян та місцевих колаборантів, реальна ситуація у тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області залишається складною. Жодних відновлювальних робіт не проводиться, а пошкоджені будівлі руйнуються.

Нові фото з Лисичанська оприлюднив Telegram-канал "]]>Донбас Оперативний]]>", повідомляє Час Пік.

На фото показаний один із мостів, що ведуть до міста, розбитий будинок, центральний ринок. Як можна побачити, центральний ринок не працює, людей взагалі немає. Водночас, очевидно, відкрився черговий "військторг". Адже це зараз так потрібно жителям Лисичанська, які позбавлені людських умов життя. Для тих, хто не зрозумів, що це саме "військторг" за вивіскою, окремо на стіні написано синьою фарбою. Тобто пройти повз неможливо. Про те, чи є продукти для городян за доступними цінами на ринку - можна й не питати.

Загалом окуповане місто, як і інші захоплені Росією населені пункти, виглядає мертвим. Розповіді про те, що нібито до міста "повертаються люди", судячи з фото, не підтверджуються. У Лисичанську все та сама розруха і та сама порожнеча, що й з початку окупації.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Скільки грошей та на яких умовах можуть отримати мешканці Лисичанська та Сєвєродонецька за зруйноване житло

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк