16.07.2023, 10:49

"Масштаби дезертирства вражають": "Мобікі" з Донбасу масово відмовляються воювати за РФ й тікають з фронту

принудительная мобилизация в "Л/ДНР"

Через величезні втрати у живій силі, окупанти продовжують примусову мобілізацію на захоплених територіях Донбасу. Але все більше "мобіків" відмовляються вмирати за РФ та тікають з передової.

На окупованій території Донбасу йдуть масові облави на людей, які втекли з "армій Л/ДНР". Про це у своєму новому відео розповів український журналіст Денис Казанський. Відео розміщено на YouTube-каналі ]]>Denis Kazanskyi]]>, повідомляє Час Пік.

"Списки розсилаються по підприємствах, фотографії розклеюють на зупинках та стовпах. Тільки по місту Торезу шукають близько 300 людей. А це далеко не найбільше місто. Зрозуміло, що по всьому Донбасу таких дезертирів тисячі. Це означає, що люди масово відмовляються воювати за руський мир та тікають із окупаційних армій", - розповідає Казанський.

У своєму відео журналіст розповів про те, які заходи окупанти вживають для розшуку дезертирів та як місцеве населення реагує на заклик допомогти у розшуку та затриманні "мобіків", що втекли.

За словами Казанського, на окупованій території спостерігаються цікаві зміни у поглядах та думках людей, які живуть довгий час в окупації...

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк