17.07.2023, 11:09

"Зате у газетах гарно пишуть": У мережі показали якість "ремонтів" у Сєвєродонецьку - фото

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Сєвєродонецьк

Російські окупанти постійно заявляють у пропагандистських джерелах про так звані "ремонтні роботи" та "відновлення" життя у Сєвєродонецьку. Щоправда, на фото з мережі помітно, що якість цих ремонтів не така хороша, як про це пишуть загарбники.

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на регіональний Telegram-канал "]]>Северодонецк | ЛХС 1934]]>".

У місцевій пропагандистській газеті окупанти похвалились черговим досягненням — відновленням понад 600 тис. кв. м житла. У матеріалі йдеться про те, що компанія РФ нібито повністю відновила понад 100 багатоповерхівок. Щоправда, загарбники не згадують про те, що ремонти якщо і проводили, то тільки в тих квартирах, що вціліли.

У виданні гарно написано про так звані "досягнення" компанії. Там говориться про те, скільки роботи зроблено і що ремонти нібито ще тривають у понад 150 будинках, працівники замінюють вікна, двері, ремонтують системи опалення тощо.

Щоправда, фото, які часто з'являються в мережі, доводять, що заяви окупантів є лише матеріалами для пропагандистських газет та новинних сюжетів, які далекі від правди. Поза кадром деякі росіяни визнають, що війна не принесла жодних покращень захопленим містам. А окупований Сєвєродонецьк порівнюють із "зоною відчуження".

Насправді ремонти в місті зовсім не якісні. Це підтверджують нові публікації. 

Нагадаємо, що будівельники-гастролери, які раніше проводили у Сєвєродонецьку "так звані" ремонти втекли з накраденим майном. "Влада" вирішила найняти на так звану "роботу" чоловіків з інших населених пунктів. Однак зарплату вони отримують не у вигляді грошей.

Раніше повідомлялось, що в окупованій Кремінній ситуація з "ремонтами" не краща. Там так звані будівельники залишили незавершеними "ремонти", які розпочалися ще навесні цього року, а люди досі чекають, що бодай щось продовжать робити.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У мережі показали асортимент медикаментів в аптеці Сєвєродонецька - фото

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк