17.07.2023, 21:38

У Сєвєродонецьку вихваляються тотальним підключенням мешканців до супутникового телебачення, але є сумніви

телевидение северодонецк

Пропагандисти вихваляються тим, що у тимчасово окупованому Сєвєродонецьку щодня встановлюють супутникове телебачення "Русский мир" за десятками адрес, але є нюанс.

Про ситуацію в Сєвєродонецьку повідомляє Telegram-канал "]]>Kitsune/Сєвєродонецьк]]>", передає Час Пік.

"Пропагандистські ресурси пишуть, що у Сєвєродонецьку щодня встановлюють та підключають супутникове телебачення "Русский мир" за 50 адресами", - йдеться у повідомленні.

Однак, достовірність цієї заяви пропагандистів викликає сумнів. Користувачі мережі повідомляють, що встановлення супутникового телебачення коштує досить дорого - 10-11 тисяч рублів (близько 4400-5000 гривень). Мешканці Сєвєродонецька, які позбавлені коштів на існування, навряд чи мають зайві гроші, щоб встановлювати собі телебачення.

Факточно, мешканці Сєвєродонецька перебувають в інформаційному вакуумі. Одним із небагатьох джерел інформації є місцева газета, в яку курують окупанти. Фото першої смуги червневого номера потрапило до мережі. Втім, нічого, крім реклами путінської партії "Єдина Росія", там немає.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Сморід нереальний": у Лисичанську скаржаться на сильний трупний запах

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк