18.07.2023, 10:58

"Приїжджайте, наводьте порядок": У мережі показали, як виглядають квартири сєвєродончан після "якісного" ремонту

как выглядят квартирах северодончан после "качественного" ремонта

У мережі з'явилося свіже відео, зняте в одній з квартир окупованого Сєвєродонецька. На прохання власника сусідка показала, що відбувається у квартирі під час ремонту, який затіяли непрохані "визволителі".

Судячи з кадрів та коментарів авторки відео, яка постійно намагається заспокоїти власників квартири, головне для господарів житла - не померти "від радості", побачивши "оновлену" квартиру, повідомляє Час Пік.

За словами сусідки, тепер у квартирі нові двері, нові вікна, нові труби опалення та радіатори.

Труби встановили некрасиво, але нічого... Вікна роздовбали, але обіцяють доробити... Квартиру загадили, але ж це "на благо" господарів...

Як заявила авторка відео, за ремонтниками стежить один сусід-пенсіонер. Ну, тепер, мабуть, господарям "не варто турбуватися" про збереження речей.

"Не хвилюйтеся... Приїжджайте, наводьте лад...", - каже авторка відео.

У мережі активно коментують відео й всі користувачі мережі сходяться на думці, що "визволителі" тільки й вміють, що гадити в чужих квартирах, у чужому місті, в чужій країні...

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк