21.07.2023, 11:34

"Численні вибухи та багато вантажних машин": Очевидці розповіли про гучну обстановку у Сватовому

Альона Тихоненко | Всі новини автора
Сватове

У тимчасово окупованому Сватовому Луганської області стає дедалі гучніше. Звуки вибухів чутно навіть під час телефонної розмови й в сусідніх населених пунктах.

Про це стало відомо з регіональних Telegram-каналів, передає Час Пік.

Згідно з повідомленнями місцевих жителів, учора в місті було чутно звуки вибухів із самого ранку. За словами одного з користувачів мережі, їх чути за містом, а також, імовірно, був приліт безпосередньо у Сватове. Однак підтвердити цю інформацію наразі неможливо. 

"Так о 21:00 дзвонила, сьогодні цілий день дуже гучно, зараз дощ іде"

"Я годину тому дзвонив, чув вибухи через телефон"

Інші очевидці, які їхали зі Сватового, підтверджують численні вибухи. Також вони здогадуються, що це може бути, і розмірковують, чи прорвали ЗСУ фронт:

"Ми думаємо, що це і є ті касетні боєприпаси. Звуки линуть зі сторони фронту, та і сьогодні багато вантажних машин було, у яких возять 200-х та 300-х", — йдеться у повідомленні.

Окрім того, звуки вибухів зі Сватового чують і в Мілуватці Сватівського району. Також користувачі мережі додали, що в населеному пункті немає електроенергії від учора.

Варто зазначити, що підтвердити чи спростувати інформацію із соцмереж наразі неможливо. Час Пік продовжує стежити за ситуацією в регіоні.

Раніше повідомлялось, що на тимчасово окупованих територіях Луганської області російські окупанти передчувають наближення ЗСУ. Місцеві жителі чекають повернення до України.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Окупанти наступають на Сватівському напрямку - ситуація на фронті

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк