22.07.2023, 13:54

"Нагадує Джуманджі": У мережі розповіли, як "живеться" в окупованій Макіївці

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Макіївка

У тимчасово окупованій Макіївці Донецької області поміж працівниками так званої адміністрації шириться невдоволення. Місцева "влада" тільки набиває свої кишені, тим часом місто перетворюється на джунглі.

Про це повідомляє ТГ - канал ]]>"Донбас Оперативний"]]>, передає Час Пік.

Місто вже 9 років окуповане, але життя так і не покращилось. "Очільники" Макіївки змінюють один одного, а працівники адміністрації продовжують купляти канцтовари для роботи на свою заробітну плату. У мережі ширяться невдоволені коментарі з приводу цієї ситуації. "Депутати" скупили все місто та продовжують набивати свої кишені.

Виявляється, що місто не блищить розкішшю, головне перед "виборами" удати вигляд бурхливої діяльності. Розбиті тротуари та хащі - все перетворилося на суцільні джунглі.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області надзвичайно важка ситуація. У деяких районах міста відбувається масова ліквідація промислових зон, звідки росіяни вивозять метал та інші матеріали. А десь і зовсім, цілі будинки згрібаються бульдозерами разом із меблями та іншими речами, після чого вивозяться у невідомому напрямку.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"Полиці ломляться": У мережі показали "широкий" асортимент товарів із цікавими новинками у магазинах та аптеках окупованого Донбасу​​​​​​​

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк