23.07.2023, 15:37

"На картоплю та гречку — більш ніж удвічі, на буряк – у чотири рази": У ЛОВА розповіли, як зросли ціни на окупованій Луганщині

Альона Тихоненко | Всі новини автора
ринок

На тимчасово окупованій території Луганської області у декілька разів зросли ціни на деякі продукти.

Про це інформує ]]>пресслужба]]> Луганської ОВА, передає Час Пік.

За даними ЛОВА, на захопленій частині регіону ціни значно вищі, ніж на підконтрольній Україні території. Зокрема вартість картоплі та гречки зросла більш ніж удвічі, а буряку – у чотири рази. 

Повідомляється, що інші продукти також стали значно дорожчими. Серед вказаних харчових продуктів найменше змінилась ціна для житньо-пшеничного хліба та яловичини — на 48,34 % та на 43,35 % відповідно.

Значно дорожчою стала птиця — її вартість зросла на понад 70%, свинини й вершкового масла — майже на 65%.  Ціна соняшникової олії також зросла майже на 70%. 

"Сметана – на 60,25 %, макаронні вироби – на 58,64 %, цукор кристалічний – на 53,21 %, батон – на 52,49 %", — додали в пресслужбі.

Нагадаємо, що раніше в мережі на відео показали, скільки коштують сезонні овочі та фрукти на ринку в окупованому Сєвєродонецьку Луганської області.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: На окуповані території України приїжджає все більше росіян, - ЦНС

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк