24.07.2023, 15:42

Пересування ворожої техніки та ремонт готелю для "поважних людей": що нового в окупованому Маріуполі - фото

Маріуполь

Через тимчасово окупований Маріуполь Донецької області пересувається велика кількість ворожих сил. Окрім того, в місті відремонтували готель для "поважних людей", а з міста в море стікає каналізація.

Про це ]]>повідомив]]> радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передає Час Пік.

За його словами, ворожа техніка рухається в напрямку окупованого Бердянська Запорізької області. Усього протягом тижня було зафіксовано щонайменше дві колони техніки по 30 одиниць, а також вантажівки з БК і автобуси з живою силою. 

Зазначається, що це може бути поповнення особового складу на лінії фронту в Запорізькій області або поповнення таборів підготовки.

Окрім того, за словами радника мера, в Маріуполі відремонтували готель лише для "особливих" гостей. Тим часом чимало місцевих жителів сподіваються отримати бодай якесь житло. Це вкотре доводить, що так званій "владі" байдуже на проблеми місцевого населення.

Також на Центральному пляжі каналізація стікає через пляж в море, а територія, де раніше були залізничні вагони, порожня. Зазначається, що їх забрали кадирівці.

Раніше повідомлялось, що в Маріуполі надзвичайно важка ситуація. Там відбувається масова ліквідація промислових зон, звідки росіяни вивозять метал та інші матеріали. А десь і зовсім, цілі будинки згрібаються бульдозерами разом із меблями та іншими речами, після чого вивозяться у невідомому напрямку.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам п’ятий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений неадекватності хворої влади однієї неназваної країни та її наслідкам.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Приїхали до Маріуполя на будівництво - потрапили на фронт: як росіяни "кинули" громадян Узбекистану

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк