26.07.2023, 12:54

"Процвітає анархія, віджимають житло": У мережі повідомляють про ситуацію в окупованому Сватовому

сватове

За звісткою із міста, у тимчасово окупованому Сватовому Луганської області триває складна ситуація. Загарбницька "влада" сприяє поширенню анархії та беззаконня. Новин про віджимання господарств та житла місцевими мешканцями з проросійськими симпатіями стає все більше.

Про це сьогодні повідомили жителі міста в регіональному чаті, передає Час Пік.

Люди, які не мають документів на право власності, стикаються зі страшною перспективою втратити свої будівлі, оскільки проросійські "установи" незаконно заселяють ці приміщення. Така безжальна практика дозволяє їм займати та контролювати нерухомість на термін до трьох років, що створює серйозні перешкоди для повернення власників додому. Натомість місцеві "почекуни" та інші любителі "руського миру" продовжують казати, що все добре...

"B місті все без змін, процвітає анархія, віджимають господарства проросійські мешканці, ждуни задоволені плескають в долоні, кажуть як все добре. Хто не являється з документами на право власності в їхні установи, то будівлі заселяють. Люди повертаються до міста, бо бояться що відіжмуть житло. По їхніх законах вони заселяють на три роки, навіть якщо ти повернешся, то не зможеш нікого вигнати ", - йдеться у повідомленні.

Додатково, окупанти обіцяють інтернет-з'єднання від Старобільська, але реалізація цього "плану" супроводжується звістками про обов'язкове установлення супутникових тарілок.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у тимчасово захопленому Сватовому стає дедалі гучніше. Звуки вибухів чутно навіть під час телефонної розмови й в сусідніх населених пунктах.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Відсидітися не вийшло": На Луганщині колаборанти отримують повістки, їх посади обіймають росіяни

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк