04.08.2023, 08:05

Нічна "бавовна" у Криму: у Феодосії пролунали вибухи, атакована нафтобаза

Ночная "бавовна" в Крыму: в Феодосии гремели взрывы

Тимчасово окупований Крим атакували безпілотники. Місцеві Telegram-канали повідомляють, що вибухи пролунали в районі Феодосії та селища Приморське.

В окупованому Криму в ніч проти 4 серпня пролунала серія вибухів. Особливо голосно було у Феодосії. Місцеві паблики повідомляють про гул, схожий на звук дрона, стрілянину та вибухи, передає Час Пік.

Telegram-канал "Кримський вітер" пише, що у Феодосії працює російська ППО, мешканці міста нарахували від 5 до 7 вибухів.

Феодосійці в місцевому чаті повідомляють, що по місту гасають машини швидкої допомоги та пожежні, а у місті місцями пропало світло та інтернет.

З'явилася інформація про те, що сталася пожежа на нафтобазі, але поки що підписники не підтвердили цю інформацію.

У Міноборони РФ заявили, що вночі було припинено спробу "здійснити терористичну атаку безпілотними літальними апаратами літакового типу по об'єктах на території півострова Крим".

У відомстві заявили, що "засобами ППО знищено десять БПЛА. Ще три безпілотники були придушені засобами радіоелектронної боротьби".

У Міноборони РФ заявили, що постраждалих та руйнувань немає. Хоча відео, яке зняли місцеві жителі, підтверджує, що "прильот" таки був.

Нагадаємо, також вночі не спалося мешканцям Новоросійська, де пролунали вибухи.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк