04.08.2023, 11:49

"Піддослідні діти": Російські фейкомети зняли черговий "сенсаційний" сюжет про Лисичанськ

Иллюстративное фото / Открытый источник

Російські пропагандисти зняли черговий "сенсаційний" сюжет про "звільнений" Лисичанськ. Цього разу російським зомбі-телеглядачам розповіли про жахливі експерименти, які нібито проводили лисичанські лікарі над новонародженими дітьми та дітьми-сиротами.

Російські фейкомети не перестають "тішити" росіян новими "правдивими" новинами про "злих укрів". І в цьому їм з радістю допомагають місцеві "почекуни". Новий "сенсаційний" сюжет знято у Лисичанську, повідомляє Час Пік.

Російські пропагандисти розповіли про жахливі експерименти над новонародженими дітьми та дітьми-сиротами, які нібито проводили лисичанські лікарі спільно з американськими фахівцями.

Після цих страшних дослідів, як стверджують "талановиті" сценаристи, у Лисичанську зашкалювала дитяча смертність, а лікарі (які, виявляється, були затятими націоналістами) безкарно вели свої "нелюдські випробування"...

У сюжеті йдеться про те, що лікарі вивезли весь архів, а силовики знищили будівлю лікарні, "щоб не залишати слідів". Але, диво, - залишилися "живі свідки" . Так називають місцевих "почекунів", які погодилися стати головними героями цього "блискучого блокбастера".

"Як же задовбали ці історії про розіп'ятих хлопчиків!", "Це було б смішно, якби було не так страшно, бо вони в ЦЕ вірять, і відправляють своїх чмобіків нас рятувати", "От дебіли...", "Продажність "почекунів" просто зашкалює", "Маячня", - коментують у мережі відео.

Коментувати новину навіть немає сенсу, ми вже чули й про бойових комарів, й про секретні біолабораторії Рубіжного, й про розп'ятих хлопчиків...

Вражає продажність місцевих "почекунів", які за пайку або тепле містечко готові нести будь-яку маячню. Ці люди жили і працювали поряд з нами, посміхалися і ділилися з нами потаємним... Тепер вони з легкістю зрадили і нас, і Україну.

Судячи з їхньої розповіді, вони знали, що нібито "твориться" у Лисичанську, мовчали та були співучасниками злочину. І як же після деокупації міста жити поряд із цими зрадниками та злочинцями???

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк