05.08.2023, 14:31

"Буде легше отримувати інформацію": В Сєвєродонецьку, Лисичанську, Рубіжному нібито підключать зв'язок

Віктор Білий | Всі новини автора

В окупованих містах "трикутника" Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне з лютого поточного року не працює мобільний зв'язок. А через відсутність мобільного інтернету взагалі почути своїх рідних, які лишилися на окупованій території, дуже складно.

У місцевих пабліках з'явилася інформація, що у містах трикутника найближчим часом нібито може з'явитися мобільний зв'язок, передає Час Пік.

"Є інформація, що в окупованих містах Сєвєродонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, що наступного тижня їм підключать зв'язок. Все це дуже добре, тільки на руку ЗСУ – буде легше отримувати інформацію про військові об'єкти окупантів", - йдеться у повідомленні.

Також місцеві жителі у розмові з рідними підтверджують цю інформацію. Кажуть, що "влада обіцяє найближчим часом дати зв'язок, навіть може бути й інтернет...".

Проте вірити окупаційній "владі" не можна. Так, у черговому випуску місцевої "газеті" під назвою "Вісник Лисичанська" продовжують людям забивати голову, розповідаючи, як усе "добре" у місті.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Де обіцяні покращення?": У Лисичанську люди незадоволені роботою окупаційної адміністрації

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк