05.08.2023, 10:41

"Де обіцяні покращення?": У Лисичанську люди незадоволені роботою окупаційної адміністрації

Лисичанск

Жителі зруйнованого під час бойових дій Лисичанська сподівалися, що з приходом "руського миру" місто почне швидко оживати та відновлюватись. Тепер навіть серед "почекунів" з'явилися ті, хто висловлює невдоволення окупаційною владою.

Багато хто з лисичан навмисно залишилися у місті перед приходом російських окупантів. Їм чомусь здавалося, що після приходу "руського миру" місто розквітне й життя їх кардинально зміниться на краще, повідомляє Час Пік.

Лисичанськ було окуповано на початку липня 2022 року. Пройшло більше року і люди переконалися в тому, що активно, швидко та оперативно відновлюються лише радянські пам'ятники, даються "красиві" обіцянки та створюються осередки "Єдиної Росії"...

Жителі Лисичанська незадоволені роботою гауляйтера Скорого, який, на їхню думку, займається не так містом, як своєю "передвиборчою кампанією".

Судячи з повідомлень у місцевому чаті, у місті досі великі проблеми з водою та електрикою. Незважаючи на "красиві казки" російських пропагандистів, у місті досі не налагоджено роботу міського транспорту. Хоча ще минулого літа окупанти хвалилися, що Лисичанськ отримав "нові комфортабельні автобуси", які вже курсують на маршрутах.

Не заспокоюють лисичан й "вибори". Навчені гірким досвідом вони впевнені, що всі обіцянки, які роздають кандидати, сказані для "червоного слівця" та не будуть виконані.

А незабаром зима, яку багатьом лисичанам, мабуть, знову доведеться провести без світла, води та тепла...

ЛисичанскЛисичанск Лисичанск

А тим часом російські фейкомети зняли черговий "сенсаційний" сюжет про Лисичанськ.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк