06.08.2023, 12:52

"Грошові кошти не надходили": у мережі з'явилася відповідь "адміністрації" Рубіжного щодо втраченого житла

Оксана Мовчан | Всі новини автора
Рубіжне

У тимчасово окупованому Рубіжному Луганської області місцеві жителі продовжують звертатися до так званої "адміністрації" з питанням "компенсації" за втрачене житло. Але всі їх сподівання виявляються марними.

Про це повідомив ТГ - канал ]]>"Трикутник"]]>, передає Час Пік.

На заяву місцевого жителя щодо втраченого жила, так звана "адміністрація" міста відповіла відмовою.

"Грошові кошти на фінансування програми компенсації за втрачене (знищене) житло на рахунки адміністрації міста Рубіжне з рахунків Державного казначейства ЛНР не надходили. Ставимо Вас до відома, що адміністрація міста Рубіжне ЛНР покупками квартир не займається", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялось раніше, місто закрили на в'їзд. За словами учасників "програми допомоги мирним жителям" у Рубіжне досить не просто потрапити навіть "волонтерам". Для цього необхідно отримати не тільки дозвіл "адміністрації" міста, а ще й погодження на "блокпосту" безпосередньо у день "роздачі". І все тому, що там знаходитися небезпечно.

Нагадаємо, що в окупованих містах "трикутника" з лютого поточного року не працює мобільний зв'язок. А через відсутність мобільного інтернету взагалі почути своїх рідних, які лишилися на окупованій території, дуже складно. У місцевих пабліках з'явилася інформація, що у містах трикутника найближчим часом нібито може з'явитися мобільний зв'язок.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також:

"Брати з Кавказу винесли все": У мережі обговорюють питання мародерства в Лисичанську

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк