06.08.2023, 18:09

Не для місцевих мешканців: скільки коштують продукти в окупованому Біловодську

полка магазина

На тимчасово окупованій території Луганської області ціни не відповідають реальним прибуткам мешканців. Навіть у населених пунктах, які віддалені від лінії фронту, скупитися в магазині може собі дозволити не кожен.

Фото, зроблені в одному з магазинів Біловодська, оприлюднив Telegram-канал "]]>Трикутник]]>", передає Час Пік.

Судячи з фото, певний асортимент продуктів харчування є. Проте ціни досить високі, якщо зважити на доходи мешканців окупованого міста. Так, кілограм пельменів коштує 245-265 рублів, копчений оселедець - 690 рублів, капуста - 70 рублів за кілограм, гриби - 235 рублів, йогурт - від 62 рублів за упаковку. Ціни на деякі ковбасні вироби сягають чотиризначних цифр.

"Населений пункт знаходиться в тилу, тому в тому ж Рубіжному ціни значно вищі", - зазначає Telegram-канал.

Варто враховувати, що місцеві мешканці не заробляють достатньо грошей, щоб шикувати на покупках у магазинах. Насамперед подорожчання пов'язане з напливом російських військових. Це єдиний "контингент", який зараз має можливість здійснювати покупки.

а

аа

ааа

в

вв

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Коли та як буде звільнено Сєвєродонецьк?: Прогноз таролога по регіону

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк