08.08.2023, 11:33

"Закрите місто": щоб потрапити до Рубіжного, необхідно отримати вже 2 дозволи від окупантів

чтобы попасть в Рубежное, необходимо получить уже 2 разрешения от оккупантов

Російські окупанти посилюють артилерійські обстріли вздовж усієї лінії фронту на Луганщині й не залишають спроб просунутися вперед. Тим часом захоплені росіянами прифронтові міста стають все більш недоступними для людей.

Щоб потрапити до окупованого міста Рубіжне тепер необхідно отримати подвійний дозвіл. Про це повідомили у Луганській ОВА, передає Час Пік.

Раніше окупанти вже закрили місто на в'їзд, пропускаючи людей лише з місцевою пропискою. Потім запровадили спеціальні перепустки. Тепер крім перепустки від окупаційної "адміністрації" потрібен ще й дозвіл від російських військових.

"Вже більше тижня, як загарбники ускладнили в’їзд до Рубіжного. Однак цього їм виявилось замало. І відтепер, крім перепустки від окупаційної адміністрації, потрібен ще й дозвіл військових рф. Домовився з гауляйтером – знайди спільну мову із росіянами", - йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що "закрите" не лише Рубіжне. Окупанти посилили пропускний режим в усіх прифронтових містах. Також на в'їзд закриті Кремінна та Сєвєродонецьк. Місцеву прописку вимагають і при в'їзді до Лисичанська.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк