08.08.2023, 21:16

"Тотальне окозамилювання": Стрюк розповів, що відбувається у Сєвєродонецьку за кадром пропаганди

ремонт чи шо

"Адміністрації" окупованої Луганської області зараз масово намагаються відобразити "відновлення" міст та "ремонт" інфраструктури. Проте, за словами голови військово-цивільної адміністрації Сєвєродонецька, це "тотальне окозамилювання" та частина величезної пропагандистської схеми, спрямованої лише на внутрішніх споживачів у РФ.

Про це Олександр Стрюк сьогодні повідомив в ефірі телемарафону, передає Час Пік.

"Це схоже на таку масовану пропаганду для внутрішнього користування, більше на території Російської Федерації, – що нові території, туди щось вкладається. Насправді це схоже на театр абсурду, принаймні те, що стосується Сєвєродонецька. Вставляються нові вікна, робляться укоси – незалежно від розміру їх всюди впихають, десь замазали, десь прорубали", – сказав він.

Стрюк зазначив, що попри заміну вікон та інших зовнішніх деталей, інфраструктурні проблеми, такі як відсутність каналізації, постійного водопостачання та опалення, залишаються невирішеними:

"Тобто ніхто не займається капітальним ремонтом мереж, ніхто не відновлює знищені мережі, а робиться картинка благополуччя, як би ось у будинку поміняно всі вікна. А те, що в ньому немає світла, люди не живуть, будинок порожній, тому що дах тече, але при цьому вставляються вікна…Це недешеве задоволення і більше нагадує відмивання мільйонів рублів", – наголосив голова ВЦА.

Він також сказав, що спостерігається загострення проведення різноманітних "заходів" з метою пропаганди: то чемпіонат зі спорту в ледве вцілілому спортзалі, одному на все місто, то ще якась "акція"...

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам шостий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений болючим іміджевим втратам країни-окупанта. Крейсер “Москва”, газопровід “Північний потік”, Кримський міст… Далі буде!

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерз продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У Сєвєродонецьку окупанти розпочали розподіл відібраного у підприємців майна: В ОВА розповіли про ситуацію в області

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк