11.08.2023, 17:53

З Лисичанська повідомляють про нові факти незаконного заселення до будинків та квартир

лисичанск

У тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області панує повне беззаконня. Будинки та квартири, які мають законних власників, розкривають та віддають під заселення.

Про це повідомляється в одному з регіональних чатів у Telegram, передає Час Пік.

За словами користувачів мережі, випадок незаконного заселення стався у центральній частині Лисичанська. Крім того, російськими військовими було розкрито приватний будинок.

"У мене в Лисичанську будинок. Зв'язалися із сусідами, запитали, що та як. Сказали, що "вояки" розкрили і в результаті будинок стоїть порожній. Будинок бабусі в центрі. Там, начебто, когось заселили, також є інформація, що в районі РМЗ у чотирьох- та триповерхівках у порожніх квартирах оселилися ці тварюки", - пише користувач мережі.

Нагадаємо, у четвер, 10 серпня, повідомлялося про нові "прильоти" в Лисичанську. Який саме район опинився під вогнем - не уточнюється. Судячи з відео наслідків обстрілу, що з'явилося у мережі, "прильоти" були у приватному секторі.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: Коли та як буде звільнено Сєвєродонецьк?: Прогноз таролога по регіону

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк