15.08.2023, 14:37

ЗСУ перекинули резерви на Лимано-Куп'янський напрямок, щоб стримати наступ росіян, - Череватий

Україна перекинула додаткові резерви на Лимано-Куп'янський напрямок, де росіяни намагаються просуватися. Завдяки підтягуванню резервів та посиленню вогневих позицій вдалося унеможливити рух ворога.

Про це повідомив речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону, передає Час Пік.

Він зазначив, що Лимано-Куп'янський напрямок був на постійному контролі у командувача. Так він особисто відвідав усі ключові бригади, які безпосередньо забезпечували там стійку оборону.

"Було віддано безпосередні чіткі накази на побудову ешелонованої оборони. Посилено наші вогневі позиції, надані певні методичні рекомендації, перекинуто резерви. Тому це дозволило унеможливити рух ворога", - сказав Череватий.

Раніше заступник міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що на сході фіксують зменшення кількості ворожих обстрілів та атак, адже наші бійці потужно вдарили по окупантах, коли вони активізувалися на Куп'янському та Лиманському напрямках. Зараз росіяни займаються перегрупуванням та відновленням сил.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: У ГУР попередили про можливий ракетний терор на День Незалежності України

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк