14.08.2023, 16:09

У ГУР попередили про можливий ракетний терор на День Незалежності України

В ГУР предупредили о возможном ракетном терроре в День Независимости Украины

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України попереджають українців, що РФ може вчинити черговий акт ракетного тероризму на День Незалежності України.

У День Незалежності України, 24 серпня, російські окупаційні війська можуть "вчинити черговий акт ракетного тероризму". Як ]]>повідомили ]]>у ГУР, про це в інтерв'ю виданню "Обозреватель" розповів представник Головного управління розвідки Міноборони України Вадим Скібіцький, передає Час Пік.

Він наголосив, що рекомендації для громадян залишаються тими ж, які діють протягом усього періоду широкомасштабної війни: чуєш тривогу – йди в укриття.

"Це може трапитись на день раніше або пізніше. Або тривати кілька днів і кілька хвиль. Власне, я не думаю, що це може здивувати когось з українців...

День Незалежності України – це наше найголовніше державне свято. За неї боролись дуже багато поколінь українців, і ця боротьба триває сьогодні. Це мотивація для усіх Сил безпеки та оборони нашої держави продовжувати свою завзяту та креативну роботу.

Не в українських містах, а на росії мають тривожитись перед Днем нашої Незалежності, як і в будь-який інший день, бо доки окупанти перебувають на нашій землі, спокійного життя московія не побачить і не відчує", - сказав представник ГУР МО України.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк