18.08.2023, 17:19

У мережі розповіли, з якими проблемами стикаються пенсіонери в окупованому Лисичанську

Марина Гончар | Всі новини автора
пенсионеры

Ситуація у тимчасово окупованому Лисичанську Луганської області стала предметом жвавих обговорень після повідомлень про проблеми, з якими стикаються місцеві пенсіонери. Великі черги за талонами на прийом та перерахунок пенсій стали буденністю.

Про це пишуть місцеві жителі у проросійських чатах, передає Час Пік.

Окупаційна "влада" надала "можливість" перерахувати пенсії жителям міста, проте зробити це вкрай нелегко. Пенсіонери змушені вистоювати величезні черги за талончиком на прийом, щоб подати свої документи. Ситуація ускладнюється тим, що навіть після успішного отримання цього талончика чекати на результати перерахунку доводиться аж до грудня 2023 року. А ті, хто не змогли пройти через цей "квест" на початку серпня, подаватимуть документи лише наступного року...

"Здрастуйте! У Лисичанську пенсіонери не можуть подати на перерахунок пенсії документи. Величезні черги за талончиком на прийом. У кого вистачило здоров'я вистояти чергу на початку серпня, ті люди отримали талончик на грудень 2023 року, а решту отримують уже наступного року. І це тільки щоб подати!!!", - скаржаться лисичани.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в окупованому Лисичанську навала гризунів, а місцева "влада" навіть не звертає уваги на те, що відбувається.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: На території "звільненої" Луганщини окупанти шантажують місцеве населення

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк