19.08.2023, 08:54

"З харчовими добавками": У мережі показали, яка вода тече з кранів в окупованому Донецьку

вода в оккупированном Донецке

У мережі показали, яка вода тече з кранів в окупованому Донецьку. Мало того, що вода подається раз на кілька днів й лише на кілька годин, так її ще й страшно використовувати для приготування їжі.

"Руський мир" прийшов у Донецьк ще у 2014 році. З того часу квітучий сучасний Донецьк перетворився на глухе місто, в якому люди мріють про прості земні блага, повідомляє Час Пік.

Наприклад, жителі Донецька забули, що таке нормальне централізоване водопостачання. Можливість викупатися для багатьох тепер одне з головних задоволень та велике свято.

І така ситуація склалася в усіх містах, "звільнених" понад 9 років тому. Люди отримують воду раз на кілька днів, а в деяких містах її не бачать тижнями. І подають воду за графіком – на кілька годин на день.

До того ж вода часто буває такої якості, що в ній не ризикують навіть купатися, не кажучи вже про приготування їжі.

У мережі показали, яка вода тече з кранів у "столиці" так званої "ДНР". З першого погляду - чиста та прозора, але є одне "але"... Інформацію розмістив Telegram-канал "]]>Радар]]>".

"Ось такі моторошні кадри публікують люди з Кіровського району Донецька. З крана йде вода з якоюсь живністю", - йдеться у повідомленні.

вода в оккупированном Донецке

"На риболовлю наживку можна не купувати!)", "Водичка одразу з м'ясцем))", "Водичка макіївська, джерельна! Налітай, випивай - подихай!" , "З харчовими добавками. Пийте подавитеся", "Ну нічого відразу з м'ясом", "На риболовлю саме те!", - прокоментували побачене користувачі мережі.

Все це було б смішно, якби не було так сумно та страшно... "Руський мир" продовжує методично та цілеспрямовано знищувати "звільнені" міста...

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк