20.08.2023, 18:23

"І автоматні черги, і гучні вибухи від ракет": з Кремінної повідомляють про "гучну" ніч

кременная

У тимчасово окупованій Кремінній Луганської області безпекова ситуація дуже напружена. У місті чутно і гучні вибухи, і автоматні черги. "Прилітає" по місцях дислокації російських військових.

Про ситуацію в Кремінній повідомляє Telegram-канал "]]>R13: Северодонецк | Новости Донбас]]>" з посиланням на регіональні чати, передає Час Пік.

"У Кремінній вночі було настільки гучно, що тремтіли вікна. Було чути і автоматні черги, і гучні вибухи від ракет та, по ходу, артилерії", - пише користувач мережі.

Також у мережі розповідають про "прильоти" по місцях дислокації російських військових, які згодом відмовляються повертатися до міста.

"До Кремінної завезли якихось здорових мужиків з бородами та лисих. Ходили з задертою головою і кричали, поки бухали: "Ніхто крім нас!", "Росія - сила!", "За нами правда!". Потім туди прилетіло кілька ракет. Це не в самому місті, якщо що. І всі вони випарувалися, а ті декілька, що залишилися живими, тепер кажуть, що більше ніколи сюди не повернуться", - описують ситуацію в мережі.

Нагадаємо, ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька та Рубіжного, які втратили роботу, можуть розраховувати на допомогу у працевлаштуванні. Як та де знайти вакансію - читайте в нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Якщо хочете допомогти, крім вас самих ніхто цього не зробить": медицина в Рубіжному вийшла на "новий рівень"

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк