04.09.2023, 22:42

У ЦНС розповіли, як проходять "дострокові вибори" на ТОТ та яку "явку виборців" малюють окупанти

выборы

На тимчасово окупованих територіях росіяни вже нібито зібрали "голоси" третини мешканців. Солдати РФ обходять будинки мешканців та змушують "голосувати".

Про ситуацію з "достроковими виборами" на ТОТ повідомляє ]]>Центр національного спротиву]]>, передає Час Пік.

За даними ЦНС, наразі в окупованих населених пунктах України росіяни проводять "дострокове голосування" за місцем проживання. Необхідність такого "формату" окупанти пояснюють "турботою про безпеку громадян". Солдати обходять села та змушують мешканців "голосувати".

"На Херсонщині та Луганщині таке "волевиявлення" під дулами автоматів триває з 2 вересня, на Запоріжжі та Донеччині з 31 серпня. У результаті росіяни намалювали собі 38% явки в Херсонській області та 39% у Донецькій області. На Запоріжжі та Луганщині 18% й 22% відповідно", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що росіяни спеціально вигадали схему з "голосуванням" за місцем проживання і розтягнули процес на 11 днів, щоб приховати відсутність явки.

"Такими темпами окупанти вже до початку голосування на дільницях (8 вересня) намалюють собі 100% явки", - додали ЦНС.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Робота для ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного: де знайти вакансію

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк