05.09.2023, 18:32

Адміністратор ЦНАП Сєвєродонецька здійснює прийом у хабі Харкова: як звернутися за послугами

цнап

Для внутрішньо переміщених осіб з Луганської області у хабі Харкова відкрито віддалене робоче місце адміністратора Центру надання адміністративних послуг із Сєвєродонецька.

Про це ]]>повідомляє]]> пресслужба Луганської області у Telegram, передає Час Пік.

"У Нижньодуванському гуманітарному штабі в м. Харків здійснює прийом адміністратор ЦНАП Сєвєродонецької громади", - йдеться у повідомленні.

За адміністративними послугами можна звернутися у понеділок та четвер з 10:00 до 15:00 за адресою: м. Харків, вул. Данилевського, 38

Нагадаємо, у ЦНАП Лисичанська у Дніпрі облаштували місця самообслуговування. Кожен відвідувач може самостійно або за допомогою спеціалістів ЦПАУ абсолютно безкоштовно скористатися Інтернет-мережею, зайти до своєї електронної поштової скриньки, знайти будь-яку потрібну інформацію та отримати електронні послуги на порталі "Дії".

Як повідомлялося раніше, ВПО з Лисичанська, Сєвєродонецька, Рубіжного та інших населених пунктів Луганської області, які залишилися без роботи, можуть розраховувати на допомогу у працевлаштуванні. Як отримати допомогу - читайте у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: ВПО з Луганщини можуть звернутися до медиків у хабі Вінниці: які фахівці ведуть прийом

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк