06.09.2023, 13:02

Врятував п'ятьох побратимів: Президент нагородив штурмовика з Луганщини орденом "За мужність" III ступеня

Віктор Білий | Всі новини автора

Днями президент України Володимир Зеленський відвідав українських військових на Бахмутському напрямку. Глава держави нагородив їх за захист держави. Орденом "За мужність" III ступеня був нагороджений і боєць з Луганщини.

Про це написав голова Луганської ОВА Артем Лисогор у Telegram-каналі, передає Час Пік.

"Днями глава держави перебував на передовій, де і зазначив бійця, під щільним вогнем російської армії зміг вивести з пекла в безпечне місце п'ятьох побратимів", - написав Лисогор.

Він зазначив, що боєць на війні вже вісім років – майже із самого початку.

"У 2015 році брав участь в АТО. Потім в ООС у складі Луганського батальйону поліції особливого призначення. Навесні цього року приєднався до штурмового полку "Цунамі" об'єднаної штурмової бригади Національної поліції України "Лють". Коли наші військові чують "Йде Фін", всі розуміють, хто це, знають його звитяги", - написав глава області.

Лисогор додав, що це вже не перша нагорода луганчанина. 2018 року він отримав нагрудний знак "Ветеран війни", а цього року за штурми російських позицій - "Знак пошани".

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Люди голосують під дулами автоматів": Лисогор про останні події на окупованій Луганщині

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк