06.09.2023, 11:22

"Люди голосують під дулами автоматів": Лисогор про останні події на окупованій Луганщині

Иллюстративное фото / Открытый источник

На окупованій території Луганської області мобілізаційні процеси стають жорсткішими. Після завершення псевдовиборів окупанти хочуть провести чергову хвилю примусової мобілізації.

На окупованій Луганщині триває дострокове голосування на т.зв. "перших виборах". Члени виборчих комісій ходять по будинках у супроводі поліцейських та російських військових. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор, передає Час Пік.

За його словами, російські окупанти намагалися максимально паспортизувати населення Луганщини на початок так званих "перших виборів".

До "виборчих списків" окупанти внесли понад мільйон виборців, "намалювавши" потрібні їм цифри. Багато спостерігачів завезено з території РФ. Окупанти вже заявляють про "фантастичну явку" на виборах.

Як повідомляє Центр національного опору (ЦНС), окупанти мають намір збільшити та прискорити темпи мобілізації серед місцевого населення на Луганщині. Для цього планують використати так звані "вибори".

Крім того, за даними Луганської ОВА, відділення банків, що діють у так званій "ЛНР", почали надавати інформацію про своїх клієнтів у військкомати.

Вже ні для кого не секрет, що після проведення псевдовиборів окупанти оголосять чергову хвилю примусової мобілізації на територіях, захоплених після 24 лютого 2022 року.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк