07.09.2023, 18:51

На окуповану Луганщину завезли понад 750 тисяч книг російської пропаганди, - ЦНС

книги

На тимчасово окуповану територію Луганської області завезли понад 750 тисяч книг російської пропаганди.

Про це ]]>повідомляє]]> Центр національного спротиву, передає Час Пік.

"Макулатуру звозять у шкільні бібліотеки замість українських книг, які окупанти вивезли та спалили. Більшість примірників це “історія рф”. Акцент йде саме на цей предмет, адже він відіграє ключову роль у російській "системі освіти". В цій системі школи є по суті осередками пропагандами й головною їх функцією є промивка мізків українським дітям", - йдеться у повідомленні.

У ЦНС зазначають, що завезення пропагандистської літератури на Луганщину - це лише частина цілеспрямованої політики ворога, спрямованої на знищення цілого покоління українців.

Як повідомлялося раніше, переселенці з Луганської області, які залишилися без роботи, можуть розраховувати на допомогу у працевлаштуванні. Як отримати допомогу - читайте у нашому матеріалі.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Люди залишають Сєвєродонецьк через невпевненість, що зможуть перезимувати": Власенко про ситуацію в регіоні

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк