10.09.2023, 18:21

Окупанти грабують мешканців Херсонщини, які відмовились брати участь у псевдовиборах, - "Жовта Стрічка"

Скадовськ

Російські загарбники грабують та принижують мешканців Херсонської області, які не захотіли брати участь у незаконному голосуванні.

Про це повідомляють активісти "Жовтої Стрічки", передає Час Пік з посиланням на ]]>пресслужбу]]> руху.

Зазначається, що люди чують образливі фрази від "мобільних виборчих груп" окупантів, якщо не бажають брати участь у так званих "виборах". Про такий випадок розповіла жителька Скадовська.

"Схоже, росіяни вже втратили надію перетягнути місцевих на свій бік, і перейшли до прямих погроз та приниження", — йдеться у повідомленні.

Окрім того, щоб вплинути на громадян та змусити їх голосувати, росіяни також почали грабувати будинки людей:

"Відомо, що колаборанти заходять у будинки, намагаючись примусити мешканців до голосування. Поки представник цієї "групи" проводить розмову із мешканцями, двоє-троє осіб у формі зі зброєю відбирають електронні пристрої, аргументуючи це "внеском у роботу виконкому Херсонської області", — додали в пресслужбі.

Нагадаємо, що попри небажання жителів окупованих територій брати участь у псевдовиборах, загарбники все одно шукають спосіб створити ілюзію підтримки нової "влади" місцевим населенням. Наприклад, раніше стало відомо, що поблизу "пунктів голосування" почали роздавати продуктові набори. Детальніше про способи окупантів створити "гарну картинку" для пропагандистських ЗМІ читайте тут. 

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Профілактика екстремізму" на Херсонщині: для чого окупанти перевіряють телефони студентів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк