07.09.2023, 16:15

Окупанти вигадали новий спосіб створення ілюзії успішних "виборів" - ЦНС

Альона Тихоненко | Всі новини автора
псевдовибори

На тимчасово захоплених територіях України російські окупанти продовжують проводити "єдиний день голосування", щоб створити видимість, що населення нібито підтримує нову так звану "владу".

Про це повідомляє Час Пік з посиланням на ]]>Центр національного спротиву.]]>

На окупованих територіях росіяни продовжують проводити псевдоголосування, не дотримуючись жодних демократичних принципів та правил. Зокрема на Луганщині та Херсонщині ця незаконна процедура триває вже шостий день.

"Увесь цей фарс під назвою "вибори у рф", де немає виборів, має на меті одну чітку пропагандистську мету: продемонструвати “легітимність” російської влади на ТОТ та продемонструвати "єдність нації" навколо фюрера", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що мешканці "звільнених" регіонів не надто зацікавлені у псевдовиборах, тому намагаються уникати їх. Тим часом незаконна влада вигадує нові методи, щоб приховати справжню явку.

"Тому "голосування" розтягнули. Аби порожні дільниці 8-10 вересня можна було пояснити тим, що всі вже проголосували раніше", — зауважили в ЦНС.

Окрім того, тепер росіяни вигадали ще один метод "заохотити" місцевих жителів. Так звана "влада" почали роздавати продуктові набори неподалік "пунктів голосування". Так намагаються створити ілюзію успішних псевдовиборів для пропагандистських ЗМІ.

Нагадаємо, що також на Херсонщині окупанти погрожують зброєю під час обходу будинків, щоб змусити людей голосувати "правильно". А в деяких населених пунктах почали забирати їжу та майно під вигаданими приводами.

Пропонуємо до перегляду:

Презентуємо вам сьомий епізод анімаційного серіалу "Хробаки", присвячений "золотим рукам" та чавунним головам "видатних" науковців країни-агресора, які днями й ночами втілюють у життя "передові технології" розпилу грошей.

Серіал створено лисичанською студією "Час Пікчерс продакшн". Автор ідеї Vit Richer, інтерв'ю з яким можна почитати тут.

Читайте також: "Профілактика екстремізму" на Херсонщині: для чого окупанти перевіряють телефони студентів

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк