04.09.2023, 16:43

Окупанти на Херсонщині погрожують зброєю людям під час псевдоголосування

автомат

На тимчасово захопленій території Херсонської області окупанти погрожують людям дулом автомата під час так званих "виборів". Зокрема, йдеться про село Ульянівка.

Про це повідомляють активісти "Жовтої Стрічки", передає Час Пік з посиланням на ]]>пресслужбу ]]>руху.

Зазначається, що озброєні окупанти разом з цивільними обходять будинки й вимагають бачити, за що голосує людина, інакше погрожують.

"Активісти руху "Жовта стрічка" повідомляють, що вже 2 дні їх будинки обходять 6-8 людей з автоматами та троє в цивільному. Вони заходять у кожен будинок і показують пальцем, де ставити відмітку", — йдеться у повідомленні.

Сперечатися мешканці населеного пункту також не можуть, тому що це загрожує їхньому життю. Щоб налякати людей, росіяни погрожують або досилають патрон в патронник.

Нагадаємо, що для того, щоб змусити населення брати участь у псевдоголосуванні, загарбники шукають найрізноманітніші методи. Наприклад, у Генічеську почали забирати майно та їжу місцевого населення під вигаданими приводами. Вони навіть не приховують мету своїх дій.

Попри погрози росіян, люди все одно намагаються уникати "виборів", через що окупанти часто повертаються з порожніми урнами.

Пропонуємо до перегляду:

Лисичанська студія анімації "Час Пікчерс продакшн" в колаборації з гуртом FoxBox до Дня Незалежності України презентують кліп нової пісні "Задля тебе". У цей непростий для всіх українців час дуже важливо оберігати один одного, не забувати казати про свої почуття тим, хто поряд, підтримувати наших мужніх воїнів на лінії вогню та не соромитися висловлювати свою любов до рідної країни. Українці вже показали, що разом ми – сила! І перемога обов’язково буде за нами!

Читайте також: Ворожий катер було знищено при спробі висадки десанту: ВМС України опублікували відео

Читайте останні новини України та світу у своєму смартфоні в додатку Час Пiк